Volg de volgende stappen om jouw e-mail in te stellen op een iPhone of iPad!
  1. Ga naar de app ‘Instellingen’.
  2. Scroll naar beneden en druk op de knop ‘Mail’.
  3. Druk op de knop ‘Accounts’.
  4. Druk op de knop ‘Nieuw account’.
  5. Druk op de knop ‘Anders’.
  6. Druk op de knop ‘Voeg mailaccount toe’.
  7. Vul je naam (en eventueel je bedrijfsnaam) in. Bijvoorbeeld: “Jan Janssen - Fictief Bedrijf". Deze naam zal getoond worden aan de mensen die jouw e-mails ontvangen.
  8. Vul je e-mailadres in. Bijvoorbeeld: “janjanssen@fictiefbedrijf.nl”.
  9. Vul het wachtwoord in dat bij het e-mailadres hoort.
  10. Vul een beschrijving in van de mailbox. Deze zal later getoond worden in de Mail app. Bijvoorbeeld: “Jan Janssen - werk”.
  11. Druk rechtsboven op de knop “Volgende”.
  12. Sla de gegevens over tot aan het kopje ‘Server inkomende post’.
  13. Vul bij hostnaam de servernaam zonder HTTP:// in, zoals vermeld is het bestand 'Gegevens webhostingpakket' (bijv. charlie.dotshosting.nl).
  14. Vul bij gebruikersnaam je volledige e-mailadres in. Bijvoorbeeld: “janjanssen@fictiefbedrijf.nl”.
  15. Het wachtwoord zou al ingevuld moeten staan en kan worden overslagen. Ga door naar het kopje ‘Server uitgaande post’.
  16. Vul hier dezelfde gegevens in voor de hostnaam, het gebruikersnaam en vul het wachtwoord in dat bij het e-mailadres hoort.
  17. Druk rechtsboven op de knop “Volgende”.
  18. Druk rechtsboven op de knop “Bewaar”.
  19. Het account is nu ingesteld!