U heeft een e-mailaccount aangemaakt, maar u bent het wachtwoord vergeten. Door het onderstaande stappenplan kunt u eenvoudig het wachtwoord van het e-mailaccount aanpassen.

Stap 1 Log in op DirectAdmin en selecteer de domeinnaam van het e-mailaccount. Mocht u maar één domeinnaam hebben dan is dit domeinnaam automatisch geselecteerd.

Stap 2 Onder het kopje "E-Mail Management" drukt u op "E-Mail Accounts"

Stap 3 In de rij van het e-mailadres waarvan u het wachtwoord wilt aanpassen drukt u op de knop "change" (deze staat in de kolom "Password/Quota")

Stap 4 Bij "Enter New Password" en "Re-Enter Password" vult u het nieuwe wachtwoord in. De andere velden kunt u ongewijzigd laten, de huidige instellingen blijven dan behouden.
Door op de "Random" knop te drukken kunt u een willekeurig wachtwoord laten genereren, deze krijgt u te zien zodra u op "Modify" drukt.

Stap 5 Als u het nieuwe wachtwoord heeft ingevuld drukt u op de knop "Modify", u ziet nu een bevestiging van de wijziging met de gegevens van uw
e-mailaccount. Het wachtwoord van het e-mail adres is nu gewijzigd en u kunt vanaf nu inloggen met de nieuwe gegevens.

NB: Het wachtwoord van het e-mailaccount waarvan de naam hetzelfde is als die van uw Direct Admin account kunt u niet wijzigen via het onderstaande stappenplan, dit wachtwoord is altijd het zelfde als uw Direct Admin wachtwoord.
(bijvoorbeeld: U logt in op Direct Admin met de naam Janpe en u wilt het wachtwoord van het e-mailaccount janpe@uwdomeinnaam.nl aanpassen, hiervoor moet u het wachtwoord van uw Direct Admin account aanpassen)

Lukt het aanpassen niet, heeft u vragen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op via onderstaande link.